TIJDELIJKE SITE TANDEMCLUB


Rittenschema 2022 – 2023

Zaterdag 29 oktober 2022 Jaarvergadering

Dit jaar is de jaarvergadering in ‘De Deel’, Kampweg 2 in Bunnik. In de omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen te vinden (liever niet op het terrein van de woongemeenschap ‘Het Kamp’ zelf, waarvan ‘De Deel’ een onderdeel is). Let erop, de ingangsdeur is laag!

Locatie van De Deel in Bunnik

Vanaf 17 uur kunnen we daar terecht – graag zelf je eigen voorkeursdrankje meebrengen!). Chinees eten is ook in Bunnik goed mogelijk en onze maaltijd
zal aangeleverd worden om circa 18 uur.

Het officiële gedeelte van de jaarvergadering zal dan om circa 19.30 uur beginnen (en duurt meestal niet erg lang). Daarna is er een gezellig samenzijn.

Graag uiterlijk vrijdag 28 oktober aanmelden in verband met het bestellen van de maaltijd. Opgeven kan per telefoon (030-6567930) of mail (solf@ziggo.nl). Ook voor dieetwensen, route-info of andere vragen.

Hartelijk welkom! – Johannes en Annie

Zondag 29 oktober 2022 Tandemtocht De Meern

De dag na de jaarvergadering start de tandemtocht bij mij in De Meern. Van de
jaarvergadering naar mij is het 19 kilometer met de auto maar minder dan 16 kilometer op de fiets!

Om 10:30 uur starten we, let op de ingaande wintertijd in de nacht tussen de jaarvergadering en de tocht.

Voorafgaand aan de tocht is er koffie & thee en iets erbij. Parkeerruimte in de buurt is er voldoende, station Utrecht Centraal is circa 9 kilometer fietsen en station Vleuten maar een kilometer of 2.

Het wordt een tocht van circa 70 kilometer aangezien het een uurtje eerder donker zal worden. We rijden naar het zuidwesten en zullen veel polderland zien, een paar kleine stukjes smal fietspad, een stukje over de Lekdijk en pakweg twee viaducten voor de klimmers onder ons.

We lunchen bij een echt fietscafé in Schoonhoven, Fausto. De uitbater wil graag van tevoren weten wat we willen eten dus na aanmelden, maar pas een paar dagen van te voren, stuur ik jullie de menukaart met de vraag om jullie keuze
kenbaar te maken (de menukaart op de website werkt niet correct).

Aanmelden kan op anneroen@hetnet.nl, via Whatsapp of telefoon op nummer 0647252767. Tegen die tijd zal ik indien gewenst ook de GPS route sturen.

Tot 30 oktober of op één van de eerdere activiteiten – Jeroen.


2 reacties op “TIJDELIJKE SITE TANDEMCLUB”

  1. Goedemiddag,
    Graag op de nieuwe website ook content over de Vittorio Imperiaal/dakdrager en andere dakdragers voor tandems. Ik zoek een dakdrager en daarom vind ik de informatie over dakdragers erg interessant.

    Alvast bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *